- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
Menu pro rodinné setkání, oslavy, návštěvy…
Menu pro rodinné setkání, oslavy, návštěvy… Bramborová polévka,kuřecí játra s koňakem, carpaccio z hovězího masa, svíčková na grilu, lehké nadýchané lívance nebo domácí zmrzlina budou určitě chutnat všem. Využijte i naše další speciální meníčka!
Polévky
Polévka bramborový krém
Z 1/3 dávky tuku a prosáté mouky připravíme světlou zásmažku, za stálého prošlehávání metlou ji zalijeme částí dávky vody a uvedeme do varu. Za občasného prošlehávání zvolna vaříme nejméně 15...
vícePředkrmy
Carpaccio z hovězího masa s pecorinem
List pečicího papíru potřeme rostlinným olejem, posypeme solí a pepřem. Rozložíme na něj tenké plátky masa tak, aby mezi nimi byly cca 5 cm široké mezery. Pokryjeme dalším listem pečicího...
víceKuřecí játra s koňakem
V pánvi na rozehřátém oleji smažíme rozmělněný česnek asi 1 minutu. Zvýšíme příkon tepla, přidáme očištěná játra a restujeme 4 minuty. Měkká játra osolíme, opepříme a přelijeme koňakem....
víceSaláty
Lehký ovocný salát
Oloupeme ovoce, vykrojíme jadřince z jablek, odstraníme bílá vlákna slupky z citrusových plodů. Všechno ovoce nakrájíme na kostičky, odstraníme pecky z mandarinek, pomeranče a grepu. ...
víceHlavní chod
Grilovaná svíčková se salátem a dresinkem
Maso omyjeme, nakrájíme na silnější plátky, osolíme a opepříme. Salát omyjeme a natrháme na menší kusy. Petržel omyjeme a nasekáme na jemno. Česnek a šalotku oloupeme a pokrájíme na drobné...
víceDezerty a moučníky
Lívance s banánem
Čokoláda: Do kastrůlku dáme na malé kousky nakrájenou Heru, přidáme nalámanou čokoládu a za stálého míchání ji rozpustíme. Přilijeme vodu a dále zahříváme, až vznikne hladká čokoládová poleva....
víceZmrzlina třešňová
Třešně omyjeme, vypeckujeme a nakrájíme na kousky. Vsypeme je do misky, zakápneme třešňovicí a zalijeme citronovou šťávou. Necháme 10 až 15 minut uležet. Obsah misky překlopíme do mixéru,...
víceKuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android