- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Lucie Fojtíková
Lucie Fojtíková / Praha
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 280x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Lucie Fojtíková |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 280Smažená vejce po španělsku
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Do trouby vložíme na plechu kolečka salámu chorizo na 2 minuty. Po vyndání osušíme kolečka od mastnoty na ubrousku. V pánvi rozpálíme olej, orestujeme na...
víceFarffale s bazalkovou jogurtovou omáčkou
Ve velkém hrnci v osolené vodě uvaříme farfalle asi 10 minut al dente. Vedle v pánvi rozpálíme olej a na něm osmažíme na kolečka nakrájenou cibulku a nasekaný česnek asi 4 minuty doměkka....
víceŠpenátové těstoviny s ančovičkami
Ve velkém hrnci uvaříme v osolené vodě Fusilli (asi 10 minut) al dente. V pánvi rozpálíme olej, upražíme na něm piniové oříšky do zlatova, vsypeme na talíř. Snížíme oheň, přidáme nadrobno...
víceLinguine s rajčaty, bazalkou a krevetami
Nejdříve ve velkém hrnci v osolené vodě uvaříme asi 12 minut (al dente) těstoviny linguine. V kastrolu rozehřejeme máslo s olejem, špetkou červené papriky a nakrájeným česnekem do zlatova...
vícePenne s tuňákem, lilkem a kapary
Na kostičky pokrájený lilek vložíme do síta, posypeme lžičkou soli, promícháme a necháme 30 minut odležet. Lilek pustí vodu, potom ho v sítu osušíme utěrkou. Čerstvého, na kostičky...
víceSalát ze žampionů s ořechy
Žampiony otřeme vlhkou utěrkou a pokrájíme na plátky do salátové mísy. Vedle si připravíme zálivku z citronové šťávy, oleje, octa, špetky soli a pepře a přelijeme s ní houby. Vše promícháme. ...
víceFrancouzské Ratatouille
Nejdříve omyjeme rajčata, lilky a cukety a potom je nakrájíme na tlusté plátky. Kastrol vytřeme olivovým olejem, aby se zelenina nechytala, a dolů naskládáme vrstvu lilku, potom rajčat a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele