- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Lucie Fojtíková
Lucie Fojtíková / Praha
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 280x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Lucie Fojtíková |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 280Chlebíčky s prosciuttem a parmezánem
Nejdříve utřeme v misce máslo s hořčicí. Mezitím v topinkovači nebo troubě upečeme tousty z toustového chleba. Topinky potřeme hořčicovým máslem a na každou dáme plátky prosciutta a kolečka...
víceMedailonky z uzeného lososa, fenyklu a pomeranče
Pomeranče omyjeme, do misky nastrouháme kůru a vymačkáme šťávu z jednoho pomeranče. Z dalších 2 pomerančů vybereme dužninu a vyloupeme ji do mísy, tam ještě pokrájíme. Přidáme z prvního...
víceBramborové žemličky
Rozdrobíme droždí a rozmícháme ho se lžící krupicového cukru. Zalijeme ho trochou vlažného mléka a přidáme asi lžíci mouky, přikryjeme utěrkou a necháme na teple 20 minut kynout. Vedle...
víceTreska na kedlubnách
Rybu si připravíme tak, že filety pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a zaprášíme moukou. Potom ji opečeme na oleji z obou stran. Chvilku před dokončením, asi 2 minuty, obložíme rybu...
víceRýže v páře
Propláchneme rýži, až bude protékat čistá voda, vložíme do kastrolu či hlubší pánve a zalijeme pitnou vodou tak, aby sahala asi 2 cm nad povrch rýže. Přivedeme k varu, přiklopíme pokličkou....
víceHermelín v hnízdečku z klíčků a cukety
Sýr hermelín necháme v alobalu (původní balení z obchodu) a jen sýr nařízneme do kříže a položíme na plech. Ten na 8-10 minut vložíme do trouby rozehřáté na 200 stupňů. Sýr by se neměl roztéct...
víceKrupicová kaše s brusinkami a ořechy
Nejdříve si uvaříme krupicovou kaši z dětské krupičky, podle návodu na obalu. Do již uvařené a husté kaše vmícháme cukr, mletou skořici, citronovou šťávu a máslo a ještě asi minutu povaříme. ...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele