- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Lucie Fojtíková
Lucie Fojtíková / Praha
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 280x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Lucie Fojtíková |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 280Mangové lassi
Do mixéru vložíme tvaroh, oloupané, vypeckované a na kostky nakrájené mango. Přidáme vodu, med a špetku soli. Rozmixujeme dohladka a vychlazené podáváme.
víceRebarborový koktejl
Omytou a na špalíky nakrájenou rebarboru s medem a nastrouhanou pomerančovou kůrou podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme doměkka 20 minut. Podušenou rebarboru necháme vychladnout. ...
víceQuinoa s ovocem
Nejdříve dle návodu uvaříme quinou a dáme do salátové mísy. Vedle v misce připravíme zálivku z rozmíchané grapefruitové šťávy s medem a kůrou z poloviny limetky. Omyté ovoce (jahody,...
víceGratinované hrušky s datlemi
Připravíme si 4 zapékací mističky a vyhřejeme troubu na 200°C. Mističky vymažeme máslem a poklademe do nich oloupané, odjádřené a na plátky nakrájené hrušky a datle nakrájené na nudličky. ...
víceDušená jablka s pistáciovými ořechy
Oloupaná, jader zbavená, omytá a citronem pokapaná jablka pokrájená na kostičky vložíme do kastrolu, ve které jsme zpěnili máslo. Přidáme cukr a skořici a za stálého míchání dusíme asi 20...
víceMrkvový sladkokyselý salát
Nejdříve si pořádně opereme, oloupeme a nastrouháme najemno mrkev a jablka. Vedle v misce smícháme šťávu z citronu, pomeranče, s olejem, skořicí a medem a ušleháme vše v sladkokyselou...
víceSalát pórkovo-cuketový
Nejdříve povaříme ve slané vodě bílé části pórků nakrájené na plátky asi 7 minut. Přidáme oloupanou cuketu nakrájenou na špalíky a vše povaříme další 3 minuty. Zeleninu scedíme do salátové...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele