- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Lucie Fojtíková
Lucie Fojtíková / Praha
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 280x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Lucie Fojtíková |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 280Kuře s chilli zavařeninou
V misce smícháme rybí a ústřicovou omáčku, kokosové mléko a cukr. V pánvi WOK rozpálíme olej a na středně prudkém ohni na něm osmažíme polovinu najemno nasekaného česneku, až zrůžoví....
víceSmažení česnekoví garnáti
Vyloupeme a očistíme větší čerstvé garnáty, každého nařízneme podélně na hřbetě, aby se rozvřel (hlavu i ocas ponecháme). Ve hmoždíři či mixeru rozdrtíme nahrubo nasekané kořeny koriandru a...
víceGrilovaná ryba s česnekem a koriandrem
Očistíme a vykucháme syrové čerstvé ryby - parmice, tilapie či makrely, ponecháme jim hlavy. Důkladně je osušíme, každá ryba by měla vážit asi 300 g. Do ryb uděláme z boku nožem 3 - 4 zářezy. ...
víceMušle s voňatkou citronovou
Nejdříve vydrhneme škeble (slávky či jiné jedlé mlže i se škeblemi), zbavíme je vousů. Otevřené slávky vyhodíme, jedlé slávky propláchneme několikrát studenou vodou, pokud nebude odtékat čistá...
víceKřupavý rybí salát
V miyéu rozmixujeme nahrubo nasekanou bílou část citronové trávy, papričky ptačí oko zbavené stopek a nasekaný česnek a šalotky. Hotovou pastu přendáme do misky a přilijeme rybí omáčku a ...
víceKari z džungle s garnáty
Vyloupeme a očistíme čerstvé garnáty a každý nařízneme podélně na hřbetu, aby se mohli rozevřít (u hlavičky a ocasu necháme spojené). V pánvi WOK rozpálíme olej a vložíme 2 polévkové lžíce...
víceRyba na páře v banánovém listu
Připravíme banánové listy. Musíme je změkčit, aby nepraskaly a netrhaly se. Vložíme je na 10-20 minut do trouby a blanšírujeme. Z 12 banánových listů připravíme 12 koleček o průměru asi 15 cm....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele