- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Lucie Fojtíková
Lucie Fojtíková / Praha
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 280x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Lucie Fojtíková |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 280Smažená brokolice s ústřicovou omáčkou
Blanšírujeme ve vařící osolené vodě po dobu 2-3 minut brokolici a potom vodu slijeme a necháme okapat. V pánvi Wok rozpálíme olej a na něm zprudka dorůžova osmažíme najemno nasekaná kolečka...
víceVepřové na zázvoru
Nejdříve namočíme černé houby, tzv. jídášovo ucho na 2-3 minuty do horké vody, aby houba změkla a potom vodu slijeme houby okapeme. Mezi tím v misce smícháme omáčky rybí a ústřicovou s cukrem...
víceHovězí plátky se sladkokyselou pálivou omáčkou
Nejdříve rozpálíme oheň v krbu nebo rozehřejeme troubu na grilování. Pokud používáme gril, potáhneme rošt alobalem. Na rošt pokládáme plátky kvalitního zadního hovězího masa z obou stran...
víceVepřové na kari chiang mai
V hrnci blanšírujeme kostičky vepřového masa ve vroucí vodě asi 1 minutu, poté vodu slijeme a maso necháme důkladně okapat. V pánvi Wok rozpálíme olej a asi 2 minutu v něm smažíme česnek s...
víceVepřové ve sladkokyselé omáčce
V menší misce smícháme sirup z ananasového kompotu (6 polévkových lžic, může to být i ananasový džus) se švestkovou omáčkou nebo rajským kečupem, rybí omáčkou a cukrem, až se vše důkladně...
víceSmažená rýže s ananasem
Troubu rozehřejeme na 180°C. Čerstvý ananas i s listovou růžicí rozkrojíme podélně na polovinu, z obou polovin vyjmeme dužinu, aby na slupce zůstala ještě souvislá centimetrová vrstva....
víceČervené rybí kari s bambusovými výhonky
Nejdříve nalijeme kokosovou smetanu do pánve Wok a pomalu zahříváme na středně prudkém ohni po dobu asi 5 minut, až se ze smetany oddělí vrstva tuku a usadí se na povrchu. Kdyby nám smetana...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele