- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Ludvo
Ludvo
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 0x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 1x | Zpráva pro Ludvo |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
09.03. | Ludvo ohodnotil recept Francouzské brambory |
---|
Recepty
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 1Francouzské brambory
Uzenou vepřovou plec omyjeme, uvaříme téměř doměkka a nakrájíme na kostičky. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a po vychladnutí nakrájíme na plátky. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a po...
vícePodívejte se na recepty uložené uživatelem
Celkem položek: 92- Uvařil jsem
- Budu vařit
- Vše
Zimní polévka zeleninová
Oloupanou, na malé kostičky nakrájenou cibuli osmahneme v hrnci na 70 ml oleje. Přidáme zeleninu a opět za častého míchání smažíme tak dlouho, až začne zelenina měknout. Vše zalijeme teplou...
víceLečo z čerstvé zeleniny
Papriku očistíme, omyjeme, odstraníme semínka a nakrájíme na nudličky. Rajčata opláchneme, oloupeme a pokrájíme na kolečka. Očištěnou cibuli nasekáme nadrobno. Sádlo rozehřejeme v kastrolu,...
víceZahuštěná zeleninová polévka
Petrželovou a celerovou nať propláchneme pod vodou, necháme okapat a nasekáme ji najemno. Česnek utřeme. Hrášek přebereme a propláchneme pod tekoucí vodou. Mrkev, celer, petržel, kedlubnu,...
víceHovězí proužky na chilli
Omyté maso nakrájíme na proužky a v míse promícháme se sójovou omáčkou, rýžovým octem a kořením. Podle chuti opepříme. Mísu přikryjeme fólií a necháme několik hodin v chladničce. Ve woku na...
vícePolévka zeleninový mix
V hrnci rozpálíme olej, vložíme na kostky nakrájenou slaninu a opečeme dozlatova. Přidáme nakrájenou cibuli a pórek, orestujeme asi 4 minuty, nakonec přihodíme brambory, tuřín a mrkev...
víceŠvestkový diabetický kompot
Švestky omyjeme, odstraníme stopky a dužinu propícháme. Sacharin a skořici rozmícháme ve vodě. Jsou-li švestky tvrdé, vložíme je do vlažného roztoku a nejprve zvolna zahříváme. Máme-li zralé...
víceRybízový diabetický kompot
Rybíz propláchneme na sítu, necháme okapat a bobule otrháme. Posypeme sacharinem a necháme odležet 5-6 hodin, aby se ovoce prosladilo. Poté zalijeme vodou a zvolna zahříváme cca 3-5 minut....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.