- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Ludvo
Ludvo
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 0x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 1x | Zpráva pro Ludvo |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
09.03. | Ludvo ohodnotil recept Francouzské brambory |
---|
Recepty
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 1Francouzské brambory
Uzenou vepřovou plec omyjeme, uvaříme téměř doměkka a nakrájíme na kostičky. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a po vychladnutí nakrájíme na plátky. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a po...
vícePodívejte se na recepty uložené uživatelem
Celkem položek: 92- Uvařil jsem
- Budu vařit
- Vše
Polévka zeleninová s rýží
Omyté jarní cibulky pokrájíme. Ze světlé spodní cibulovité části nakrájíme tenké proužky, zelenou nať naporcujeme na kroužky o tloušťce cca 3 milimetry. Škrabkou oškrábeme mrkev a pokrájíme ji...
víceČočková polévka s bramborami
Brambory, mrkev a petržel očistíme a nakrájíme na malé kostky. Cibuli oloupeme, drobně nasekáme a v hrnci na rozpáleném oleji osmahneme, vysypeme připravenou mrkev, petržel, brambory, chvilku...
víceVýborná zeleninová polévka
Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na kolečka. Mrkev očistíme, omyjeme a také nakrájíme na kolečka. Řapíkatý celer očistíme a nakrájíme na kostičky. Lilek omyjeme, očistíme, zbavíme jader a...
vícePolévka ze zeleninových zbytků
Na vyškvařené slanině na kostičky osmahneme cibuli nadrobno. Přidáme mouku a usmažíme světlou jíšku. Vmícháme papriku a prolisovaný česnek a podlijeme trochou vody. Vsypeme oloupané brambory...
víceZeleninový Ajvar
Zeleninu očistíme, omyjeme a pokrájíme na drobné kousky. Olej rozpálíme a orestujeme na něm zeleninu. Přiklopíme a necháme dusit do změknutí. Potom přidáme ocet, sůl, cukr a chilli. Vaříme...
víceKmínová polévka s bramborami
V hrnci rozehřejeme sádlo, přisypeme mouku a usmažíme středně hnědou jíšku. Přidáme lžíci kmínu, krátce osmahneme, zalijeme horkou vodou, osolíme, opepříme, přidáme masox a povaříme asi 10...
víceDrůbková polévka s pohankou
Očištěnou cibuli nakrájíme nahrubo, kořenovou zeleninu nastrouháme nahrubo, pažitku posekáme. Do hrnce nalijeme vodu, vložíme do ní pokrájené drůbky, osolíme, opepříme a přivedeme k varu....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.