Recept

Polévka ze zeleninových zbytků

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 38839

Ingredience

250 g Brambory
1 ks Cibule
200 g Lečo s párkem
30 g Mouka pšeničná hladká
20 g Paprika mletá sladká
20 ml Polévkové koření
100 g Slanina vepřová
9 g Sůl
100 g Těstoviny flíčky
1,5 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 367 kcal
Kilojoule 1 535kJ
12% Sacharidy 45 g
21% Tuky 16 g
55% Sodík 1 g
22% Bílkoviny 12 g

Polévka ze zeleninových zbytků postup přípravy receptu:

1

Na vyškvařené slanině na kostičky osmahneme cibuli nadrobno. Přidáme mouku a usmažíme světlou jíšku. Vmícháme papriku a prolisovaný česnek a podlijeme trochou vody. Vsypeme oloupané brambory nakrájené na kostičky, zalijeme 1.5 l vody, osolíme a necháme vařit asi 10 minut, až brambory změknou. Do vývaru přidáme zbytky leča a okapané flíčky, které jsme uvařili podle návodu. Dochutíme polévkovým kořením.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept