- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Urbanová Urbanová
Urbanová Urbanová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 80x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Urbanová Urbanová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 80Česneková polévka
Česnek utřeme se solí a tukem. Přelijeme připraveným vývarem a chvíli povaříme s kořením. Na talíři posypeme nastrouhaným sýrem. Ozdobíme petrželkou.
víceZávitky z vepřového masa po myslivecku
Podusíme ve vodě houby, promícháme s nakrájenou šunkou, vejcem a přidáme petrželku. Směs rozdělíme na naklepané a osolené plátky masa, srolujeme a sepneme špejlemi. Na oleji zpěníme cibulku...
víceBrambory plněné sýrem
Ve slupce vařené brambory oloupeme, hlavičky seřízneme a vnitřek lžičkou vydlabeme. Žloutek, strouhaný sýr, sůl, červenou papriku, sekanou petržel, jogurt a prolisované vydlabané vnitřky...
víceZtracená vejce na šunce
Vodu, ocet a sůl necháme dojít do varu, ztlumíme a vpouštíme do ní po jednom rozklepnutá vejce. Na mírném ohni pomalu vaříme, až vejce ztuhnou. Šunku nakrájíme a na oleji osmahneme, rozdělíme...
víceVepřové plátky na kmíně
Maso naklepeme a mírně osolíme, vložíme na zpěněnou cibulku s kmínem a opečeme po obou stranách. Podlijeme a povaříme. Šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, po zhnědnutí podlijeme a povaříme.
víceZeleninová polévka s vejci
Do vývaru přidáme najemno nakrájenou zeleninu, růžičky květáku a společně povaříme cca 10 min. Přidáme rozkvedlané vejce, osolíme, zavaříme a ozdobíme celerovou natí.
víceŠpenátová polévka z protlaku
Špenátový protlak vložíme do malého množství vývaru a podusíme. Zahustíme nasucho opraženou moukou, kterou zředíme zbylým bujonem a necháme přejít varem. Nakonec polévku dochutíme solí.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele