Jednoduchý recept

Špenátová polévka z protlaku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (14%)
ID receptu: 19256

Ingredience

10 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Sůl
500 ml Vývar z hovězích kostí
60 g Špenátový protlak mražený

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 128 kcal
Kilojoule 536kJ
2% Sacharidy 8 g
10% Tuky 8 g
51% Sodík 1 g
19% Bílkoviny 11 g

Špenátová polévka z protlaku postup přípravy receptu:

1

Špenátový protlak vložíme do malého množství vývaru a podusíme.

2

Zahustíme nasucho opraženou moukou, kterou zředíme zbylým bujonem a necháme přejít varem.

3

Nakonec polévku dochutíme solí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept