- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Urbanová Urbanová
Urbanová Urbanová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 80x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Urbanová Urbanová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 80Hamburský guláš
Na jemno nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, přidáme kostky hovězího masa, opečeme, oslolíme, podlijeme vodou a dusíme. Před změknutím přidáme majoránku, kmín a papriku a dusíme doměkka. Ke...
víceZeleninová polévka s vejci
Do vývaru přidáme najemno nakrájenou zeleninu, růžičky květáku a společně povaříme cca 10 min. Přidáme rozkvedlané vejce, osolíme, zavaříme a ozdobíme celerovou natí.
víceZeleninová polévka z hlávkového zelí
Osmahneme na oleji na drobno nakrájenou zeleninu, přidáme nakrájené brambory, vše zalijeme vodou a vaříme doměkka. Propasírujeme nebo rozmixujeme, osolíme, opepříme a ještě trochu přihřejeme....
víceVepřové kotlety na kedlubnách
Naklepané kotlety osolíme, opepříme a osmahneme na oleji, podlijeme vodou a podusíme. Kedlubny očistíme a nakrájíme na plátky, které dusíme spolu s masem doměkka. Šťávu vysmahneme, zaprášíme...
víceSalámové košíčky
Mrkev a celer nastrouháme, přidáme hrášek a podusíme v osolené vodě. Plátky salámu zprudka opečeme na oleji jen po jedné straně, salám tak vytvoří mělké mističky, které naplníme dušenou...
víceStudená okurková polévka
Nastrouhanou okurku pokapeme olejem a osolíme. Promícháme s nasekaným koprem, zalijeme kysaným mlékem rozšlehaným s vodou a vše promícháme. Polévku podáváme vychlazenou.
víceVepřové plátky na kmíně
Maso naklepeme a mírně osolíme, vložíme na zpěněnou cibulku s kmínem a opečeme po obou stranách. Podlijeme a povaříme. Šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, po zhnědnutí podlijeme a povaříme.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele