- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marsalka
Marsalka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1305x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marsalka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1305Grilované radicchio
Hlávky salátu zbavíme vnějších listů, dobře omyjeme a rozčtvrtíme. Osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem. Salát necháme grilovat z obou stran do ztmavnutí a změknutí. Podáváme...
víceZeleninový Ajvar
Zeleninu očistíme, omyjeme a pokrájíme na drobné kousky. Olej rozpálíme a orestujeme na něm zeleninu. Přiklopíme a necháme dusit do změknutí. Potom přidáme ocet, sůl, cukr a chilli. Vaříme...
víceMadlenky s citrónem
Vejce smícháme s moučkovým cukrem a pečlivě zamícháme, poté přidáme mouku a prášek do pečiva. Přilijeme rozpuštěné máslo a nastrouhanou kůru z citrónu. Formičky ze 2/3 naplníme těstem....
vícePlněná omeleta s kompotem
Vejce ušleháme s cukrem, mletými mandlemi a 12 g zakysané smetany, osolíme. Těsto rozdělíme na dvě poloviny, každou z nich usmažíme na rozpáleném oleji do lehce opečené omelety. Jednu...
víceNetradiční fondue z hermelínu
Párek, klobásu, mrkev, toustový chléb a surimi tyčinky pokrájíme na kostičky. Sýry rozbalíme a přendáme do zapékací mísy. Pečeme při 180 °C 20 minut. Poté sýry z trouby vyjmeme a na povrchu...
víceHelva s mandlemi
Vodu, 50 g cukru a mandle necháme za stálého míchání spojit v jednolitou hmotu. Na rozpuštěném másle osmažíme krupičku, poté přilijeme mléko, které jsme svařili s 300 g cukru. Vše vaříme 15...
víceLasagne al forno
Na rozehřátém másle (35 g) necháme osmahnout nakrájenou zeleninu, pancettu a česnek. Opékáme na mírnějším ohni do změknutí, poté přidáme mleté maso, osolíme, opepříme a okořeníme špetkou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele