- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marsalka
Marsalka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1305x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marsalka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1305Rebarborový nákyp
Zapékací formičky vytřeme máslem. Jablka a rebarboru očistíme a pokrájíme na drobné kousky. Dáme do hrnce a přidáme cukr a vodu. Jablka s rebarborou uvedeme k varu a přiklopené povaříme 6...
víceTiramisu z cukrářských piškotů
Sýr vyšleháme s cukrem, přimícháme mascarpone. Vychlazenou kávu smícháme s marsalou, do směsi namočíme piškoty, ty po třech kusech rozdělíme do pohárků a zalijeme sýrovou směsí. Posypeme...
víceRicotta s čokoládou a cukrářskými piškoty
Pomerančovou kůru nastrouháme, dužinu vymačkáme. Čokoládu nastrouháme na jemné hoblinky. Ricottu a cukr smícháme dohromady, přidáme nastrouhanou čokoládu, zázvor, pomerančovou šťávu a kůru. ...
víceSmažený piškot s jogurtovou přelivkou a čokoládou
Smetanu, vanilkovou esenci a jogurt smícháme dohromady. Čokoládovou tyčinku nasekáme na drobné kousky, které přimícháme do jogurtové omáčky. Máslo rozpustíme a pokapeme jím na plátky nakrájený...
víceKaramelové vafle s banány
Banány oloupeme, podélně rozkrojíme a překrojíme na čtvrtiny. Máslo rozpustíme, přidáme cukr a smetanu, necháme 3 minuty povařit. Přidáme banány a vaříme další 3 minuty. Vafle necháme nahřát...
víceZmrzlina s čokoládovým fondánem a sušenkami
Sušenky nadrtíme. Arašídy nasekáme nahrubo. Cukr, smetanu a kakao smícháme dohromady a necháme 5 minut povařit do zhoustnutí. Zmrzlinu, sušenky a arašídy rozdělíme do pohárů a zalijeme...
víceZapékané broskve se sněhovými pusinkami
Broskve necháme dobře okapat, poté dáme do zapékací mísy řezem nahoru. Bílky vyšleháme v tuhý sníh, postupně zapracujeme cukr, až vznikne tuhý lesklý sníh. Cukrářským sáčkem na broskve...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele