- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- čelma
čelma
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 176x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro čelma |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 176Bagna cauda – omáčka z ančoviček
Nejprve si připravíme zeleninu - rozpůlíme papriky, zbavíme je semen, nakrájíme na nudličky. Stejně pokrájíme cukety i mrkve, připravenou zeleninu společně s brokolicí vložíme do mikrotenového...
víceTapenade ze zelených oliv
Rozmixujeme vypeckované zelené olivy z konzervy, řezy z ančoviček, loupané mandle a opláchnuté, okapané kapary ze slaného nálevu nebo octa. Za stálého chodu mixéru pozvolna přiléváme olivový...
víceTapenade z černých oliv
Rozmixujeme vypeckované černé olivy z konzervy, česnek, kousky vlašských ořechů a řezy ančoviček z konzervy. Za stálého chodu mixéru postupně přiléváme olivový olej, nakonec ochutíme...
víceLilková pomazánka s piniovými oříšky
Troubu předehřejeme na 230 °C, celé lilky propícháme vidličkou nebo grilovací jehlou a vložíme na pečící plech. Pečeme přibližně 20 – 25 minut, lilky musí být velmi měkké. Upečené přendáme na...
víceTzatziki se sezamem
Na čistou utěrku strouháme na hrubo okurky, utěrku za cípy sevřeme a z okurek důkladně vymačkáme všechnu nadbytečnou tekutinu. Tato příprava je velice důležitá, protože omáčka musí být hustá. ...
víceTaramasalata
Stáhneme povrchovou blanku z uzeného mlíčí tresky, poté je rozmixujeme s nakrájenou cibulí, vložíme česnek a opět mixujeme. Dále přidáme nadrobené bílé pečivo bez kůrek, citronovou šťávu,...
víceHummus z cizrny
Ve studené vodě necháme (nejméně 12 hodin) nabobtnat sušenou cizrnu. Vody použijeme dvojnásobné množství v poměru k cizrně, protože ta by měla zdvojnásobit svůj objem. Po nabobtnání...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele