- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- lihunka
lihunka / Brno
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 104x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro lihunka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 104Polévka z bílých fazolí
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme v hrnci na másle, přidáme utřený česnek a ještě krátce osmahneme. Zalijeme vývarem a přivedeme k varu. Přidáme brambory nakrájené na kostky, okapané...
víceMeloun v šunce
Meloun zbavíme peciček, rozkrojíme podélně na 4 díly a oddělíme dužninu od slupky. Dužninu obtočíme tenkým plátkem šunky Prosciutta (můžeme nahradit dušenou šunkou) a vložíme zpět do slupky. ...
víceItalská zálivka
Olej dáme do kotlíku a přidáme všechny suroviny kromě octa - sůl, mletý pepř, cukr, česnek nasekaný najemno, bylinky sušené nebo čerstvé jemně pokrájené, hořčičné semeno drcené nebo v prášku,...
vícePapriky plněné těstovinami
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, slijeme a dáme okapat na síto. Papriky omyjeme, seřízneme jim vršky, odstraníme semínka. Jednu papriku nakrájíme na drobné kostičky a opečeme na másle...
víceMíchaná vejce s uzeným lososem
Maso uzeného lososa nakrájíme na proužky (možno použít z konzervy). Vejce ušleháme v kotlíku do pěny. Na pánvi rozehřejeme máslo a vlejeme rozšlehaná vejce. Přidáme proužky lososa, okořeníme...
víceMasové knedlíčky v šafránovém vývaru
Nejdříve si připravíme směs na masové knedlíčky. V misce promícháme vidličkou mleté maso, kukuřičnou mouku (můžeme nahradit krupičkou), drobně pokrájenou cibuli, vejce, sůl, pepř a mletý...
víceStudená pikantní omáčka
Sterilované okurky a cibuli nakrájíme na drobné kostičky. Smícháme v porcelánové misce, osolíme (2 špetky) a necháme stát asi 120 minut. Poté slijeme vyloučenou tekutinu a přidáme nakyslá...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele