Jednoduchý recept

Polévka z bílých fazolí

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 19588

Ingredience

2 ks Brambory
1 ks Cibule
200 g Fazole bílé sterilované
0,3 kávová lžička Majoránka
1 polévková lžíce Mouka polohrubá
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Oregano sušené
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,3 kávová lžička Rozmarýn sušený
0,3 kávová lžička Sůl
500 ml Vývar slepičí
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 153 kcal
Kilojoule 639kJ
6% Sacharidy 20 g
8% Tuky 6 g
23% Sodík 469 mg
10% Bílkoviny 6 g

Polévka z bílých fazolí postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme v hrnci na másle, přidáme utřený česnek a ještě krátce osmahneme. Zalijeme vývarem a přivedeme k varu.

2

Přidáme brambory nakrájené na kostky, okapané fazole, rozmarýn, oregano, majoránku, pepř a sůl. Vaříme do změknutí brambor, asi 10 minut. Do polévky vmícháme máslo utřené s moukou a ještě 2 minuty povaříme a odstavíme.

3

Podáváme horkou posypanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept