- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- lihunka
lihunka / Brno
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 104x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro lihunka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 104Sladkokyselý strouhaný salát
Do salátové mísy dáme nastrouhané nebo pokrájené zelí, mrkev nastrouhanou nahrubo, menší cukety také nastrouhané nahrubo, sójové výhonky (možno použít i konzervované), jarní cibulku pokrájenou...
víceŠpenátový salát
Zálivku připravíme nejlépe den předem. V hlubší misce promícháme olivový olej, cukr, ocet zředěný vodou, kečup, worcestrovou omáčku, menší cibuli nakrájenou nadrobno a sůl. Přikryjeme a dáme...
víceZelený salát
Listový a ledový salát a špenátové listy omyjeme, osušíme a roztrháme na menší kousky. Papriku rozkrájíme podélně na čtvrtky a poté příčně na proužky. Okurku nakrájíme na hrubší kolečka....
víceZelný salát
Zelí nakrouháme najemno, mrkev nastrouháme nahrubo, papriku nakrájíme na drobné kostky, menší cibuli nakrájíme nadrobno. V salátové míse promícháme olej, ocet, cukr, sůl a pepř. Přidáme...
víceRajčatový salát s bazalkou
Použijeme velká tvrdá rajčata. Omyjeme, osušíme a nakrájíme na čtvrtky. Čerstvou bazalku nasekáme nahrubo a promícháme s rajčaty, přidáme olej a cibuli nakrájenou na tenká půlkolečka. Zalijeme...
víceŽampionová krémová omáčka
Žampiony očistíme, oloupeme a nakrájíme na plátky. V hlubší pánvi rozehřejeme máslo, vsypeme žampiony a opékáme na silném ohni za občasného míchání do změknutí. Poté oheň zmírníme, zaprášíme...
víceJižanská Cajun omáčka
Do hluboké pánve dáme olej a přidáme cibuli a papriku nakrájené na drobné kostičky a česnek nasekaný nadrobno. Osmažíme asi 2 minuty. Přidáme vodu, kečup, rajčatový protlak, worcestrovou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele