- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- oktavka
oktavka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 89x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro oktavka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 89Závitky ze šunky se špenátem
Špenát uvaříme ve slané vodě a necháme okapat. Mezitím si připravíme náplň a omáčku: z másla a mouky připravíme světlou jíšku, za stálého míchání přilijeme mléko a povaříme. Osolíme, opepříme,...
víceZávitky z anglické slaniny s hořčicí a sýrem
Plátky anglické slaniny potřeme hořčicí. Sýr nakrájíme na hranolky a každý zabalíme do plátků slaniny. Závitky sepneme párátky a obalíme v hladké mouce. Smažíme na rozpáleném oleji a podáváme...
víceZelné závitky s krupkami a masem
Nejdříve si připravíme náplň: plátky hub podusíme na másle a osolíme. Vepřové i uzené maso umeleme, krupky podusíme. Poté maso, krupky a houby smícháme, okořeníme majoránkou, nasekaným...
víceZelné závitky po bulharsku
Rýži spaříme a podusíme na tuku, osolíme, zalijeme vařící vodou a dusíme do měkka. Mleté maso promícháme s nakrájenou cibulkou a petrželkou, opepříme, osolíme, vmícháme připravenou rýži. Zelí...
víceZelné závitky s mletým masem a párky
Očištěné zelí krátce povaříme, ochladíme a rozebereme na jednotlivé listy, které pak rozložíme tak abychom získali 8 závitků. Připravíme si náplň: Mleté maso smícháme se strouhankou,...
víceZelné závitky s jehněčím masem
Cibuli i česnek nakrájíme, osmahneme na oleji, přisypeme rýži a osmahneme. Přilijeme vývar, směs okořeníme a vmícháme rozinky. Promícháme, přisolíme a dusíme 20 minut. Směs necháme chladit,...
víceZávitky z debrecínské pečeně s brynzou
Plátky debrecínské pečeně naplníme brynzou, svineme a obalíme v klasickém trojobalu. Smažíme na rozpáleném oleji. Petrželku použijeme na ozdobu.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele