Recept

Zelné závitky se srnčím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 27067

Ingredience

Náplň
50 g Anglická slanina
1 ks Cibule
1 špetka Kmín drcený
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Srnčí maso
250 g Srnčí plec
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
200 g Vepřový bok
1 ks Žemle tuková
Zelné závitky se srnčím masem
1 ks Cibule
150 ml Hovězí vývar základní
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Sůl
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 628 kcal
Kilojoule 2 626kJ
6% Sacharidy 20 g
51% Tuky 39 g
21% Sodík 425 mg
85% Bílkoviny 48 g

Zelné závitky se srnčím masem postup přípravy receptu:

1

Očištěné srnčí maso a bůček vykostíme. Maso poté umeleme se žemlí, přidáme nakrájenou cibuli, anglickou slaninu na kostičky, sůl, pepř a drcený kmín. Směs promícháme s vejcem.

2

Zelné listy spaříme, žebra naklepeme nebo seřízneme na sílu listu, naplníme připravenou směsí, každý svineme a převážeme nití.

3

Závitky naskládáme spolu s kolečky cibule do pekáče, podlijeme vývarem a zvolna pečeme. Měkké závitky vyjmeme, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme zbytkem vývaru, povaříme a dosolíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept