- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Antigona
Antigona
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 18x | |
Komentáře k receptům: | 6x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Antigona |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
14.02. | Antigona okomentoval recept Pesto ze sušených rajčat |
---|---|
14.02. | Antigona okomentoval recept Pečený špenátovo-artyčokový dip |
14.02. | Antigona okomentoval recept Pečený špenátový dip |
14.02. | Antigona okomentoval recept Javorové chilli masové kuličky |
14.02. | Antigona okomentoval recept Pečený buffalo dip |
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 18Estragonový dip
Estragon nakrájíme na jemno. Smícháme ho s ostatními ingrediencemi. Před podáváním necháme vychladit v lednici.
víceNaložené guacamole
Avokáda oloupeme a zbavíme pecky. Nakrájíme je na větší kusy, smícháme je s citronovou a limetkovou šťávou, nasekanou cibulí, papričkami, šalvějí, solí a pepřem. Rozmačkáme je vidličkou. ...
víceLetní hummus
Nejprve si připravíme hummus: cizrnu dáme do mixéru a rozmixujeme ji dohladka. Poté přidáme tahini, citronovou šťávu, dva stroužky česneku a sůl podle chuti a rozmixujeme dohladka. Pokud je...
vícePečený špenátovo-artyčokový dip
Všechny ingredience kromě poloviny množství parmazánu a poloviny množství goudy rozmixujeme dohladka. Směs dáme do pekáčku a posypeme odloženými dvěma sýry. Necháme 2 hodiny odležet v...
vícePesto ze sušených rajčat
Piniové oříšky osmažíme na troše olivového oleje dozlatova. Přidáme nasekaná rajčata, bazalku, česnek a vše dáme do mixéru. Rozmixujeme dohladka a přidáme strouhaný parmazán. Postupně...
víceDomácí malinová salsa
Do mixéru dáme polovinu plechovky nasekaných rajčat, maliny, nahrubo nakrájenou papriku, cibuli a jalapeňo, cukr, ocet, šťávu z limetek a rozmixujeme dohladka. Vmícháme zbylá rajčata a...
vícePečený jalapeňo dip s fetou
Papričky jalapeňo rozpůlíme a semínka vyhodíme. Zprudka je osmažíme na pánvi, až jejich kůže úplně zhnědne. Zabalíme je do sáčku a nechám je zapařit. Trvá to tak dvě minuty. Poté z nich...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele