- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- xenia1
xenia1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 3193x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro xenia1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 55x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 3193Bagety se sýrem
Sýr Mozzarellu nakrájíme na plátky, které osolíme posypeme čerstvě pomletým pepřem 4 barev a odložíme do misky. Sýr Hermelín pokrájíme na plátky. Dvě větší rajčata omyjeme, pokrájíme je na...
víceŽemle s ančovičkovým máslem, vejci a salátem Mizuna
Pět filetů z ančoviček (sardelek) pokrájíme na malé kousky a vložíme do mísy. Přidáme 140 g změklého másla, půl lžíce citrónové šťávy, čerstvě pomletý citrónový pepř. Vsypeme omyté, drobně...
víceLikér z trnek
Zralé velké trnky (3 dl) omyjeme a důkladně osušíme. Každou trnku propíchneme jehlou. Trnky nasypeme do 1 litrové čisté a suché láhve. Přidáme 1/3 kusu vanilkového lusku, přisypeme jemný...
víceTrnkové víno ze Šumavy
Zralé trnky (5 litrů) přešlé mrazem očistíme, omyjeme, dáme do velké nádoby a rozmačkáme je (ale pecky ne). V 6 litrech vody rozpustíme 3 kg cukru, jeden sáček živných kvasinek (nebo 5...
víceRozmarýnové víno
Z omytého čerstvého rozmarýnu setřepeme vodu a naložíme jej do 1 litru bílého vína. Po týdnu víno přecedíme. Podáváme 1 sklenku denně na vzpružení.
víceSedmikráskový med
Sedmikráskové květy vložíme do hrnce a zalijeme je litrem studené vody, kterou pomalu přivedme k varu. Jakmile se voda začne vařit, hrnec odstavíme z plotny a necháme vychladnout. Až druhý den...
víceBezinkový čaj
Jednu lžíci sušeného bezinkového květu dáme do hrnečku se sítkem a zalijeme vroucí vodou. Necháme 6-8 minut louhovat, sítko s bylinkou vyjmeme. Čaj sladíme medem.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele