- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Haas
Haas
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1954x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Haas |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 64x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1954Pstruh na mandlích
Očištěné pstruhy opláchneme a osušíme, do vnitřku každého pstruha dáme snítku petrželové nati, snítku tymiánu a estragonu, měsíček citronu. Mandle umeleme. Česnek a cibulku nakrájíme na...
víceKrálík marinovaný se zelím
Marinádu připravíme z ingrediencí, uvedených v návodu. Králíka naporcujeme, na povrchu uděláme mělké zářezy a maso potřeme připravenou marinádou. Vložíme do mísy, pod fólií necháme do druhého...
víceSalát z vajec s hráškem
Vejce uvaříme natvrdo a necháme je vychladnout, hrášek scedíme, necháme okapat. V míse smícháme hrubě pokrájená vejce, sůl, hořčici, hrášek, smetanu a majonézu. Necháme pod fólií v chladničce...
víceRizolky se špenátem
Na náplň připravíme listový salát a špenát, který opláchneme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky. V rendlíku vyškvaříme drobně pokrájenou slaninu, přidáme salát se špenátem a asi tři...
víceČokoláda se žloutky
Ve vodní lázni zahříváme rozlámanou čokoládu se smetanou. Za stálého míchání směs přivedeme do varu. Zalijeme mlékem, v němž jsme rozmíchali cukr a žloutky. Stále šleháme a přivedeme k varu....
víceBramborový salát s celerem a vejci
Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Poté je oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vložíme je do mísy, přidáme k nim na kostičky nakrájený naložený celer, který jsme scedili a nechali...
víceBramborový salát s jablky
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout. Poté je oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vložíme do mísy, přidáme k nim na kostičky nakrájená jablka bez slupky a jádřinců a na kostičky...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele