- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Haas
Haas
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1954x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Haas |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 64x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1954Marinovaná vepřová panenka s houbami a gratinovanými brambory
Bylinky drobně nasekáme a promícháme s třemi lžícemi oleje. Směsí potřeme vepřovou panenku a pod fólií necháme přes noc marinovat. Druhý den oloupeme syrové brambory, nakrájíme na plátky,...
víceDiabublanina
Plech s vysokým okrajem vymažeme máslem a vysypeme moukou, troubu předehřejeme na 170 °C. Jahody opláchneme a necháme okapat. V míse utřeme změklé máslo s cukrem, přidáme žloutky a vymícháme...
vícePepřový sýr
V misce našleháme lučinu se sýrem a změklým máslem. Osolíme, opepříme a tvarujeme malé syrečky. Balíme v hrubě drceném pepři a necháme v lednici odležet.
víceChlebová polévka se sýrem a smetanou
Z rozehřátého másla s olejem a mouky usmažíme světlou jíšku, kterou zředíme vývarem a dobře rozšleháme. Přidáme sýr, sůl, pepř, drobně posekaný libeček a rozlámané krajíce staršího tvrdého...
vícePomazánka z nivy se smetanou
Nivu nastrouháme do misky, vmícháme rozšlehanou lučinu a přilijeme smetanu. Pomazánku dobře rozmícháme.
vícePolévka z divokého holuba s krupičkou
Holuba očistíme, vykucháme a vložíme do studené vody spolu s očištěnou kořenovou zeleninou a celým pepřem. Vaříme pomalým varem, až je maso měkké. V mezičase na másle udusíme pokrájené houby...
víceRybí filé s rajčatovou omáčkou
Filé nakrájíme na proužky, zakapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a pod fólií necháme v chladničce zhruba 20 minut odležet. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek utřeme se špetkou soli,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele