- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pobihalka
pobihalka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 775x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pobihalka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 5x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 775Čokoládový dort s jahodami
Čokoládu rozpouštíme v mikrovlnné troubě dvě minuty na 'rozmrazit'. Poté čokoládu promícháme a další dvě minuty zahříváme. To opakujeme třikrát až čtyřikrát, dokud se čokoláda nerozpustí. ...
víceZmrzlina čokoládová s jahodami
V hrnci smícháme mléko, cukr, kakao a nalámanou čokoládu. Rychle mícháme. Poté odstavíme hrnec a směs mícháme, dokud se nerozpustí čokoláda. Po 20 minutách chladnutí přidáme smetanu ušlehanou...
víceSkořicové sušenky
Smícháme mouku, kakao, máslo, cukr a dost mléka na to, aby vzniklo měkké těsto. To rozválíme, vykrojíme z něj kolečka a na vytřeném plechu je pečeme třicet minut dozlatova. V misce smícháme...
víceRýže se sladkými fazolemi po japonsku
Rýži máčíme hodinu ve studené vodě. Fazole uvaříme a potom je obalíme v cukru. Rýži připravíme podle návodu na krabici a pak do ní vmícháme fazole. Pokrm posypeme sezamem.
víceJahody v tvarohu
Jahody očistíme, umyjeme, pár si jich dáme stranou a zbytek umačkáme s cukrem. Vedle si smícháme tvaroh, dva žloutky a tekutý med. Třetinu ze směsi vmícháme k jahodám. Polovinu zbylého tvarohu...
víceChléb se sýrovou omáčkou
Sýr pokrájíme na kostky, zalijeme ho mlékem a necháme tři hodiny máčet. Pak ho dáme do vodní lázně, přidáme máslo, mírně rozšlehaná vejce, opepříme a mícháme je, až se sýr roztaví. Nesmí se...
víceHovězí na černém pivu
Na oleji restujeme šest minut maso dohněda. Pak vložíme do ohnivzdorné mísy kolečka cibule. Po pěti minutách přisypeme cukr a mouku. Po dalších dvou minutách přilijeme pivo a vývar. Po...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele