- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mull
mull
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1257x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mull |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1257Medové karbanátky
Rozmixujeme olej s máslem a cukrem, postupně vmícháme pokrájenou pomerančovou kůru a ostatní koření. Nakonec přidáme mouku a kypřící prášek a uhněteme hladké těsto. Ruce si namáčíme do mléka a...
víceKurabiedes ze Smirny
V míse rozmixujeme máslo s cukrem, přidáme koňak a mouku a uhněteme těsto. Ze zpracovaného těsta tvarujeme rohlíčky. Pečemem ve středně teplé troubě asi 20 minut. Ihned po vytažení posypeme...
víceTyrolský čočkový salát
Propereme čočku, necháme ji pár hodin namočenou, vodu slijeme, dáme vařit do čerstvé vody. Brambory ve slupce uvaříme v osolené vodě, ještě teplé oloupeme a necháme vychladnout. Nakrájíme na...
víceCibulový salát mimóza
Cibuli pokrájíme na tenká kolečka a nasypeme do mísy, přidáme sůl a citronovou šťávu a necháme cca 1/2 hodiny odležet. Vejce uvaříme natvrdo, po vychladnutí nakrájíme najemno zvlášť žloutky a...
víceJarní míchaný salát
Hlávkový a ledový salát pořádně propláchneme, osušíme na utěrce, rozdělíme na jednotlivé listy. Rukama roztrháme na menší kousky a dáme do velké mísy. Omyté ředkvičky, okurky a rajčata...
víceStředomořský bramborový salát
Brambory uvaříme ve slupce v mírně osolené vodě s bobkovým listem, ještě teplé oloupeme a necháme vychladnout. Do uzavíratelné nádoby si připravíme ingredience na zálivku (citronová šťáva,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele