- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mull
mull
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1257x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mull |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1257Chléb s kukuřičnými zrny
Do mísy nalijeme mléko, olej, přisypeme chlebovou i kukuřičnou mouku, cukr a sůl. Promícháme, přidáme sušené droždí, přendáme do nádoby domácí pekárny, po zaznění signálu přidáme okapanou...
víceVepřový jazyk po uhersku
Jazyky očistíme kartáčem, vložíme do vroucí vody a 10 minut povaříme. Vyjmeme, necháme trochu vychladnout, oloupeme. Vodu vyměníme za čerstvou, vložíme jazyky, přidáme kořenovou zeleninu, sůl...
víceJablečné koláčky se zmrzlinou
Hrozinky smícháme s rumem, zalijeme vroucí vodou, necháme louhovat. V rendlíku svaříme mléko se smetanou a vanilkovým cukrem. V jiném rendlíku vyšleháme žloutky s cukrem a zalijeme...
vícePudink s ovocným pyré
Ve studeném mléce rozmícháme důkladně vanilkový pudink a vanilkový cukr a za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme do zhoustnutí. Ještě horký rozlijeme do pohárů a necháme vychladit....
vícePomerančové palačinky
Mouku, vejce, mléko a trochu soli vyšleháme metlou do hladkého těsta. Usmažíme slabé palačinky dozlatova, složíme je do trojúhelníčků a naskládáme na podnos. Na pánvi rozpustíme máslo,...
víceRosol z višní
Višně dobře omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a rozvaříme. Rozvařené višně rozmačkáme a přecedíme přes hustý cedník do jiného hrnce. Práškovou želatinu rozpustíme ve studené vodě a...
víceSýrové smaženky z ementálu
V míse ušleháme žloutky s vínem a třešňovicí, přidáme nastrouhaný ementál a sůl. Vymícháme dohladka a zapracujeme sníh z bílků. Ve směsi bohatě obalíme plátky toastového chleba a osmažíme na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele