- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ondra
ondra
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 990x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ondra |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 990Smažené taštičky s jablečnou směsí
Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a dužinu nakrájíme na kostičky. V pánvi rozehřejeme polovinu másla, přisypeme jablka, rozinky a podusíme asi 10 minut. Minutu před koncem dušení přidáme med...
víceBrambory smažené s cibulí a slaninou
Z vařených brambor odstraníme slupku a nakrájíme na silnější plátky. Anglickou slaninu nakrájíme na nudličky, cibuli na tenká kolečka, která ještě překrojíme. V pánvi rozehřejeme olej,...
víceFazolové lusky s červenou cibulí
Fazolky očistíme, odstraníme vlákna, odřízneme konce, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, petrželku posekáme najemno. Fazolky vhodíme do osolené vroucí vody a povaříme zhruba 12 minut....
víceVepřové maso smažené s arašídy
Vepřové plátky naklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme plátky masa a zvolna smažíme po obou stranách dokřupava. Do rendlíku nalijeme kokosové mléko, citronovou šťávu...
víceLosos na zázvoru
Do misky nalijeme citronovou šťávu, sojovou omáčku, olej, přidáme mletý zázvor a důkladně rozmícháme. Filety z lososa bez kůže z obou stran polijeme připravenou zálivkou, přidáme dva lístky...
víceKrevety s kari omáčkou
Krevety zbavíme hlaviček a ocásků, do hrnce nalijeme citronovou šťávu, kokosové mléko, ochutíme kari kořením a přivedeme k varu. Do vroucí omáčky nasypeme krevety, podle chuti osolíme,...
víceHovězí svíčková na žampionech
Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na másle, přidáme okapané plátky nakládaných žampionů, podle chuti osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Maso nakrájíme na tenčí plátky, v pánvi na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele