- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- svisla
svisla
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1033x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro svisla |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1033Španělský guláš
Omyté hovězí maso nakrájíme na kousky a osmahneme na rozpáleném sádle. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a orestujeme. Okořeníme hřebíčkem, bobkovým...
vícePiškotové těsto
Z bílků ušleháme tuhý sníh a po částech do něho zašleháme cukr, přidáme žloutky utřené s krupicovým a vanilkovým cukrem a vmícháme mouku prosátou se škrobovou moučkou. Těstem naplníme plátěný...
víceRestovaná brokolice se sezamem
Ve velké rozehřáté teflonové pánvi pražíme sezam za stálého potřásání 1-2 minuty. Přesypeme na talíř. Do pánve přilijeme olej, sójovou omáčku, chilli vločky a vše promícháme. Přidáme omytou,...
víceTelecí medailonky s meruňkami
Omyté maso nakrájíme na 8 plátků, naklepeme je, osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném másle. Maso rozložíme do pekáčku, přelijeme výpekem a na každý plátek rozdělíme půlky okapaných...
víceVepřové řízečky se šalvějí
Omyté maso nakrájíme na řízky, každý rozpůlíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Na řízečky položíme vždy plátek parmské šunky a na ni lístek šalvěje. Sepneme párátky. V pánvi na rozehřátém...
vícePlněné cukrové melouny
Melouny rozpůlíme, dužinu vydlabeme, odstraníme z ní semínka a nakrájíme na kostičky. Vydlabané poloviny melounů zdola opatrně seřízneme, aby stály. Oloupaná jablka a hrušky zbavíme...
víceTvarohové noky s bylinkami
Tvaroh, žloutky a nasekané bylinky umícháme, osolíme a opepříme cayenským pepřem. Vmícháme oloupanou, nasekanou cibuli, krupici a nakonec pevný sníh ušlehaný z bílků. V hrnci svaříme mléko s...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele