- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- svisla
svisla
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1033x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro svisla |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1033Bramborové plátky na houbách
Vnitřek zapékací mísy potřeme rozkrojeným stroužkem česneku a přidáme lžíci oleje. Na dno urovnáme vrstvu oloupaných, na plátky nakrájených brambor, na ni vrstvu očištěných, nakrájených hub,...
víceKlobásy zapečené v těstíčku
V míse smícháme mouku se solí, vyhloubíme důlek a vlijeme do něj vejce rozkvedlaná s trochou mléka. Prošleháme, aby se dobře zapracovala mouka. Vešleháme zbylé mléko a znovu dobře promícháme....
víceKráličí řízky na česneku
Vykostěné, omyté králičí maso nakrájíme přes vlákno na řízky silné asi 1,5cm. Maso po okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a potřeme částí prolisovaného česneku. Řízky smažíme na pánvi na...
víceBrambory zapečené se sýrovou omáčkou
Uvařené brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a rozložíme do máslem vymazané a strouhankou vysypané zapékací mísy. Z 50g másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku. Vmícháme do ní mléko a...
víceKapří špízy se zeleninou
Omyté a osušené kapří maso nakrájíme na kostky. V misce rozšleháme olivový olej, nasekanou bazalku, kečup a špetku soli. Kousky kapřího masa naložíme do připravené marinády a necháme asi 30...
víceNámořnické maso po bulharsku
Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a podusíme je na másle. Ze svíčkové nakrájíme nudličky, osolíme a opepříme. Na oleji osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso a podusíme. Před...
víceZadělávané hovězí srdce
Omyté srdce vložíme do studené vody spolu s očištěnou kořenovou zeleninou, cibulí a česnekem. Přidáme sůl, pepř, nové koření a bobkový list. Zvolna vaříme doměkka. Měkké srdce vyjmeme a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele