- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- svisla
svisla
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1033x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro svisla |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1033Maďarská vepřová játra
Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky a opékáme po obou stranách na rozehřátém oleji. Přidáme oloupaný, nasekaný česnek a oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli a chvíli podusíme. Když...
víceDvoubarevný malinový pohár
Maliny omyjeme, necháme okapat a několik jich odložíme stranou na ozdobu. Zbylé maliny rozmačkáme vidličkou a smícháme s vanilkovým cukrem. Tvaroh našleháme s medem, mlékem, skořicí a cukrem...
vícePudink černobílý
Máslo s cukrem utřeme do pěny a postupně vmícháme obě vejce a sůl. Mouku prosijeme s práškem do pečiva, přilijeme mléko a vymícháme hladké těsto. Polovinu těsta smícháme s kakaem, polovinu s...
víceIndické lassi
Jogurt v míse prošleháme s mlékem, růžovou vodou a cukrem do pěny. (Můžeme použít mixér.) Nápoj rozlijeme do sklenic s drcenými kostkami ledu, ozdobíme nadrceným kardamomem a ihned podáváme.
víceZapečená brokolice s kedlubnou
Omytou brokolici rozebereme na růžičky, kedlubny oloupeme a nakrájíme na kousky. Obojí povaříme asi 4 minuty v osolené vodě a necháme okapat. Zeleninu vložíme do vymaštěné nákypové formy. ...
víceTelecí koleno nakyselo
Vodu se solí, octem a kořením přivedeme k varu, chvíli povaříme. Do vývaru vložíme očištěné telecí koleno, přiklopíme pokličkou a zvolna vaříme, až maso půjde oddělit od kostí (nejméně 2...
víceDietní rybí filé
Omyté porce filé osušíme, pokapeme citronovou šťávou, mírně osolíme a necháme chvíli odležet. Porce obalíme v hladké mouce a nasucho opečeme na teflonové pánvi. Podlijeme vývarem z kostí a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele