- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- svisla
svisla
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1033x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro svisla |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1033Jemná tvarohová omáčka
Tvaroh, rozkrájená, oloupaná jablka bez jádřinců a smetanu rozmixujeme. Omáčku dobře dochutíme, aby byla výrazně provoněná, nesmí ale převládat citronová kůra a sladká chuť. Tuto omáčku...
víceKvěták po florentsku
Očištěný a omytý květák uvaříme v osolené vodě téměř doměkka, vyjmeme a necháme okapat. Na rozehřátém oleji osmažíme oloupaný, prolisovaný česnek, přidáme na větší kousky nakrájený květák,...
víceMáslový puding
Zvolna rozpustíme máslo s cukrem, přisypeme mouku a za stálého míchání povaříme na mírném ohni do zhoustnutí. Zapékací mísu vymastíme máslem a vysypeme strouhankou. Připravenou zhoustlou...
víceMleté maso na sekanou - základní předpis
Na tuku osmahneme jemně nakrájenou cibuli a petržel dozlatova. Na 1/2kg masa namočíme 1 žemli. Vymačkáme ji a umeleme spolu s masem, cibulí a petrželkou. Vše osolíme, opepříme a okořeníme...
víceBanány flambované calvadosem
Kůru z poloviny pomeranče oloupeme a jemně nasekáme. Šťávu z obou pomerančů vymačkáme. Oloupané banány podélně rozkrojíme a zprudka osmažíme na pánvi na 45g másla. Vyjmeme, přikryjeme a...
víceOpečené těstoviny se šunkou
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat. Na rozehřátém másle je opečeme do zlatova. Šunku nakrájíme na čtverečky, omytou cuketu podélně nastrouháme na tenké plátky....
víceSýrovo-krupicové krokety
Do vařícího osoleného mléka přisypeme za stálého míchání krupici a uvaříme kaši. Po vychladnutí do kaše vmícháme celá vejce, nastrouhaný sýr a podle chuti pepř. Ze vzniklého tužšího těsta...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele