Recept

Jemná tvarohová omáčka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8004

Ingredience

0,5 ks Citrony
1 špetka Cukr krupice
1 ks Jablka
10 g Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
0,3 l Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
2 ks Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 174 kcal
Kilojoule 726kJ
4% Sacharidy 13 g
17% Tuky 13 g
3% Sodík 59 mg
7% Bílkoviny 4 g

Jemná tvarohová omáčka postup přípravy receptu:

1

Tvaroh, rozkrájená, oloupaná jablka bez jádřinců a smetanu rozmixujeme.

2

Omáčku dobře dochutíme, aby byla výrazně provoněná, nesmí ale převládat citronová kůra a sladká chuť.

3

Tuto omáčku podáváme vychlazenou k jemným masům.

Poznámka

Místo žervé můžeme použít nízkotučný tvaroh.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept