- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- svisla
svisla
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1033x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro svisla |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1033Biftečky s ovocem
Mleté maso dáme do misky, přidáme špetku papriky, sůl, žloutky a trochu vody. Vše dobře promícháme. Ze vzniklé hmoty tvarujeme biftečky a opečeme je na oleji. Na talíři každou porci ozdobíme...
víceBifteky se zeleným chřestem
Nakrájené plátky svíčkové opepříme, posypeme lístky estragonu, potřeme olejem a vložíme do nádoby. Naložené plátky necháme asi hodinu odstát v chladu. Očištěný chřest vaříme ve vroucí vodě...
víceBifteky z hovězí svíčkové s hříbky
Omyté maso nakrájíme na bifteky, mírně rozklepeme a upravíme dokulata. Maso osolíme a opečeme na oleji po obou stranách. Očištěné hříbky drobně nakrájíme, podusíme na oleji spolu s petrželkou...
víceBílá ředkev plněná jehněčím masem
Očištěnou ředkev podélně rozkrojíme a konce seřízneme. V každé polovině vydlabeme 2 jamky. Očištěné a omyté maso umeleme spolu s vekou navlhčenou mlékem. Osolíme, opepříme, přidáme rozetřený...
víceBoloňské řízky
Řízky z omyté telecí kýty naklepeme, osolíme, poprášíme hladkou moukou a opečeme je po obou stranách na másle. Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme do ní řízky, poklademe je plátky šunky a...
víceBombajské masíčko
Omyté maso nakrájíme na kousky a marinujeme je ve směsi oleje, koření, mouky a soli nejméně 2 hodiny. Potom maso v kastrole postavíme na oheň a pražíme asi 10 minut. Přidáme rozemletou cibuli...
víceBramboráčky s uzeným lososem
Oloupané brambory nahrubo nastrouháme a smícháme se žloutkem a nasekanou petrželkou. Směs osolíme. Na pánvi na rozehřátém oleji z obou stran dozlatova upečeme 8 placiček. Na každou placičku...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele