- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Francouzská majonéza
V porcelánové míse umícháme čerstvé žloutky se solí. Za stálého míchání přidáváme opatrně olej, až vznikne hustá a hladká majonéza. Dále přidáme za stálého míchání po kapkách citronovou šťávu...
víceSmažené řezy ze pstruhů
Omyté pstruhy podélně rozkrojíme, odstraníme vyčnívající kosti a maso osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Žloutky smícháme s 30 g másla a mírně osolíme. Porce ryb namáčíme do žloutků,...
víceToasty se šunkou a pomerančem
Plátky veky namažeme máslem. Pomeranče oloupeme, zbavíme jader a nakrájíme na kostičky. Rozložíme je na plátky veky střídavě se šunkou nakrájenou na kostičky. Sýr nakrájený na slabé proužky...
víceHrách s kysaným zelím
Hrách přebereme, několikrát propláchneme, zalijeme studenou vodou a necháme přes noc v chladničce bobtnat. Potom hrách uvaříme doměkka. Uvařený hrách scedíme, mírně osolíme a promastíme...
víceTelecí pečeně špikovaná s Madeirou
Omyté maso hustě protáhneme slaninou nakrájenou na nudličky a potřeme solí a pepřem. Na pekáčku opečeme na másle ze všech stran dohněda. Ve výpeku dozlatova osmažíme nakrájenou kořenovou...
víceKedlubnový mozeček
Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji. Přidáme oloupané, nahrubo nastrouhané kedlubny, osolíme, okořeníme špetkou květu a dusíme doměkka. Podle potřeby podlijeme trochou...
víceBrusinková omáčka se šlehačkou
Džemy zředíme vínem a šťávou z citronu a pomeranče. Přidáme ostatní suroviny. Před podáváním do omáčky zlehka vmícháme ušlehanou smetanu. Omáčku podáváme k jemným vařeným masům.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele