- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- cerna
cerna
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1028x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro cerna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 18x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1028Jablkový pohár s koňakem
Omytá jablka oloupeme, nastrouháme, podlijeme vodou s cukrem a zvolna je rozdusíme. Po vychladnutí do jablek vmícháme vaječný koňak. Směs rozdělíme do pohárů a ozdobíme ušlehanou oslazenou...
víceKlobásy dušené v jablkách s cibulí
Klobásy několikrát propíchneme vidličkou a po obou stranách je opečeme na oleji. Přidáme oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, oloupaná, na silnější plátky nakrájená jablka bez jádřinců,...
víceVepřové srdce s křenem
Vepřové srdce očistíme a omyjeme, rozkrojíme na poloviny a vložíme do hrnce s horkou vodou. Přidáme nové koření, celý pepř, bobkový list, sůl a zvolna vaříme. Po chvíli vaření přidáme...
víceVepřová žebírka s hráškovou rýží
Vepřová žebírka omyjeme, maso do poloviny odřízneme od kosti, naklepeme, po okrajích nařízneme a potřeme olejem. Žebra osolíme, protřeme oloupaným, prolisovaným česnekem, mírně opepříme a...
víceItalské smažené řízky s tvarohem
Omytou plec nakrájíme na řízky, naklepeme a osolíme. Každý řízek posypeme nastrouhaným tvarohem, přeložíme a upevníme párátky nebo jehlami. Maso vložíme do rozšlehaných vajec a obalíme ve...
víceKrém z lískových oříšků
Lískové oříšky nasucho opražíme, vymneme ze slupek a nastrouháme (4 oříšky ponecháme na ozdobu). Z mléka, pudinkového prášku, cukru a nastrouhaných oříšků uvaříme pudink. Po zchladnutí do něj...
víceKoktejl z černého rybízu
Kompotovaný černý rybíz prolisujeme sítkem a šťávu nalijeme do mixéru. Přilijeme vychlazené mléko, cukr, jogurt, vše umixujeme. Koktejl nalijeme do vysokých sklenic a ihned podáváme.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele