Recept

Vepřová žebírka s hráškovou rýží

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 18418

Ingredience

100 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
5 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Rýže dušená
1 kávová lžička Sůl
800 g Vepřová žebra
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 713 kcal
Kilojoule 2 982kJ
9% Sacharidy 31 g
64% Tuky 48 g
21% Sodík 414 mg
64% Bílkoviny 36 g

Vepřová žebírka s hráškovou rýží postup přípravy receptu:

1

Vepřová žebírka omyjeme, maso do poloviny odřízneme od kosti, naklepeme, po okrajích nařízneme a potřeme olejem. Žebra osolíme, protřeme oloupaným, prolisovaným česnekem, mírně opepříme a poprášíme mletou paprikou. Necháme v chladu několik hodin odležet.

2

Potom maso po obou stranách krátce opečeme na rozehřátém oleji na pánvi.

3

Podáváme s dušenou rýží, do které jsme vmíchali sterilovaný hrášek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept