- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- cerna
cerna
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1028x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro cerna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 18x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1028Hermelínové chuťovky
Každý sýr nakrájíme na 16 malých trojúhelníčků. Na řezných plochách slabě potřeme změklým máslem a obalíme v nastrouhaných jádrech vlašských ořechů. Do každého trojúhelníčku zapíchneme...
víceŠpagety s brokolicí a sezamem
Špagety uvaříme v 750 ml osolené vroucí vody, scedíme je, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Přendáme je do větší mísy. Omytou brokolici rozebereme na růžičky a necháme okapat. Do...
víceKopřivy jako špenát
Omyté mladé lístky kopřiv povaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a prochladlé umeleme. Na másle zpěníme oloupanou, jemně nasekanou cibuli a krátce osmahneme utřený česnek. Odstavíme z...
víceHovězí vývar se sýrem
Strouhanku osmažíme na másle, smícháme ji s nastrouhaným sýrem a zalijeme hovězím vývarem. Do vařící polévky rozklepneme vejce, zamícháme a osolíme. Nakonec polévku ochutíme špetkou...
víceJeseter na rožni
Rybu spaříme vařící vodou a nožem odstraníme šupiny. Maso nakrájíme na stejné kousky, osolíme a necháme asi 30 minut odpočinout. Porce osušíme utěrkou, pomastíme olejem a po obou stranách...
víceKarotka po polsku
Očištěné karotky překrojíme na špalíčky, malé ponecháme vcelku. V kastrole zahřejeme trochu vody (nebo vývaru), vložíme karotky a uvaříme je do poloměkka. Po okapání klademe na každou porci...
víceZapečená hrachová kaše se škvarky
Den předem namočený hrách uvaříme doměkka, přebytečnou vodu slijeme a hrách umeleme. Na sádle osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme mouku, osmahneme, přidáme umletý hrách a povaříme 20...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele