- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fialova
fialova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1030x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fialova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1030Rajčatový salát s biokysem
Rajčata opláchneme a nakrájíme na tenčí plátky. Biokys osolíme a přisladíme podle chuti. Uchováváme jej v chladu. Při podávání naskládáme rajčata na talířek nebo na misku a přelijeme je...
víceVařený chřest s máslem
Čerstvý chřest oloupeme, odřízneme dřevnaté spodní části a stonky svážeme do svazečků. Chřest uvaříme v mírně osolené vodě téměř doměkka. Při podávání horký chřest urovnáme na talíř, posypeme...
víceFazolové lusky dušené na másle
Fazolové lusky opepříme a prohřejeme s polovinou dávky másla. Pokud jsou lusky dlouhé, překrájíme je na kratší kousky. Nakonec pokrm zjemníme přidáním zbylého másla.
víceNoky máslové
Postup při přípravě tohoto receptu je stejný jako u receptury Noky krupicové s tím, že použijeme místo krupice prosátou hrubou mouku.
víceTěstoviny se smaženou cibulkou
Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme, mírně osolíme a promícháme s jemně nakrájenou cibulí, kterou jsme na másle osmažili dorůžova.
víceTěstoviny s pažitkou (petrželkou)
Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme a po okapání je omastíme rozpuštěným máslem. Při podávání promícháme těstoviny s omytou a nakrájenou pažitkou...
víceTěstovinové přílohy
Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem v mírně osolené vodě. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme a po okapání je promastíme tukem.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele