- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fialova
fialova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1030x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fialova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1030Omáčka na těstoviny
Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibulku omyjeme a nakrájíme na kolečka - několik necháme na ozdobu. Cibulku osmažíme krátce na másle, přidáme rajčata, nastrouhaný sýr, sůl...
víceOmáčka sardelová
Z másla a z mouky připravíme světlou jíšku. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, nasekané sardele a petrželovou nať, zalijeme vývarem a necháme dobře povařit. Nakonec do omáčky přilijeme...
víceOmáčka s karí kořením
Z mouky a oleje připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem a povaříme. Procedíme, zalijeme smetanou, rozšleháme a přidáme karí koření. Nakonec přidáme opražené burské oříšky. Podáváme k...
víceOmáčka z chilli papriček
Chilli papričky necháme ve vodě přejít varem, rozmixujeme je a dobře procedíme. Přidáme kečup, utřený česnek, kmín, ocet a sůl, necháme ještě přejít varem a odstavíme. Nakonec omáčku slijeme...
víceOmáčka z ovocného moštu
Všechny přísady smícháme a postavíme do vodní lázně na oheň. Za stálého míchání svaříme. Uvařenou omáčku postavíme do studené vody a mícháme ji do vychladnutí.
víceOmeleta Monaco (minutka)
Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Kulatou pánvičku vymastíme máslem a vysypeme trochou mouky. Žloutky doběla ušleháme s polovinou krupicového cukru. Z bílků za postupného...
víceOmeleta Piperade
Na oleji podusíme jemně nakrájenou cibuli a papriku doměkka. Přidáme oloupané, na kousky nakrájené rajče, nasekaný česnek a sůl. Vše dusíme do změknutí. Nakonec přilijeme osolená rozkvedlaná...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele