- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mala
mala
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1134x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mala |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 22x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1134Rýžové timbaly
V kastrole na rozehřátém oleji zvolna smažíme očištěnou, nadrobno nakrájenou papriku a šalotku. Přidáme koriandr, římský kmín, sezam a restujeme 2 minuty. Do základu vmícháme propláchnutou...
víceVídeňský jablkový závin
Omytá jablka oloupeme a nastrouháme nahrubo. V míse je smícháme s citronovou kůrou, rumem, omytými hrozinkami, cukrem, vanilkovou trestí a nasekanými mandlemi. Listové těsto rozválíme na...
víceKuře Florida
Očištěné kuře osolíme a upečeme na másle doměkka. Kuře vyjmeme ze šťávy, rozdělíme na porce a zbavíme velkých kostí. Ve šťávě od pečení prohřejeme čtvrtky broskví, banánu a oloupaných rajčat...
víceRýžové kokosky
V malém množství vody rozvaříme kokos. Přidáme mouku, sůl a vypracujeme tužší těsto. Z těsta vyválíme placky a smažíme je na oleji, případně je můžeme opéci nasucho.
víceVařené hovězí maso se zeleninovým protlakem
Omyté maso vaříme v osolené vodě asi 1 1/2 hodiny. Přidáme očištěnou mrkev, oloupanou cibuli a brambory nakrájené na kostičky a vaříme ještě 1/2 hodiny. Maso vyjmeme a zeleninu s bramborami...
víceCukroví z ovesných vloček
Ovesné vločky rozmačkáme válečkem a přidáme ostatní suroviny. Vypracujeme těsto. Strojkem vytlačujeme různé tvary. Pečeme na vymazaném plechu.
víceTiramisu z mascarpone
Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny a zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků. Mascarpone ochutíme trochou likéru a přimícháme do vyšlehané směsi. Piškoty krátce namáčíme do kávy s...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele