- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mala
mala
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1134x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mala |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 22x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1134Vepřová žebírka s javorovým sirupem
V míse smícháme javorový sirup s rajčatovým protlakem a hořčicí. Vmícháme koření, prolisovaný česnek a citronovou šťávu. Vše dobře promícháme. Omytá žebírka urovnáme do pekáče nebo na plech s...
víceSalát z řapíkatého celeru
Očištěné řapíky celeru nakrájíme na kratší nudličky. Připravíme zálivku z vody, octa, cukru a soli. Nalijeme ji na celer, salát upravíme na talířky, opepříme a zakapeme olejem.
víceBramborová polévka ze syrových brambor
Zeleninu očistíme, nakrájíme na kostky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Protřeme ji sítem. Do vývaru a protlaku ze zeleniny nastrouháme syrové oloupané brambory a přidáme sůl, koření a máslo...
víceRybí vývar s candátovými knedlíčky
Omyté maso z candáta (bez kůže) nakrájíme na kostky, krátce uložíme do mrazničky, pak rozmixujeme a protřeme sítem. Vmícháme nasekaný kopr, osolíme a opepříme. Nakonec do směsi přidáme...
víceTelecí plec na kari s mandlemi a jablkem
Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na polovině másla, vmícháme kari koření a znovu zpěníme. Přidáme omyté, na kostky nakrájené maso, osmahneme, zmírníme příkon tepla a maso zvolna...
víceKráličí nudličky se smetanou
Očištěné a omyté králičí maso bez kostí nakrájíme na plátky, naklepeme a nakrájíme na nudličky. Obalíme je v sójové mouce a na pánvi nasucho opečeme. Podlijeme trochou vody smíchané s vegetou...
víceVepřová kýta po vídeňsku
Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájíme na malé kousky, zalijeme vodou, přidáme koření, sůl a přivedeme k varu. Potom k zelenině přidáme omytou kýtu a vše dusíme doměkka na mírném ohni. Omytá,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele