- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mala
mala
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1134x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mala |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 22x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1134Kukuřicový relish
V kastrole na rozehřátém oleji orestujeme za stálého míchání oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli doměkka. Přidáme omytá rajčátka, očištěnou, nadrobno nakrájenou chilli papričku, cukr a...
víceKapr na pórku
Očištěného a omytého kapra podélně rozkrojíme a obě poloviny osolíme po obou stranách. Do kůže nařízneme příčné zářezy asi 1 cm od sebe a nasypeme do nich zázvor. Na másle podusíme omytý,...
vícePolévka se sýrovými toasty
Očištěnou mrkev na jemno nastrouháme, podusíme na části másla a zalijeme vodou. Přidáme kostku bujónu, povaříme. Na zbylém másle opečeme plátky veky, rozložíme je na plech a hustě posypeme...
víceSmažené kedlubny
Oloupané kedlubny uvaříme téměř doměkka v osolené vodě s 2 kuličkami pepře. Okapané a částečně vychladlé kedlubny nakrájíme na plátky silné asi 6 mm. Obalíme je v mouce, vejcích rozšlehaných...
víceMakové kuličky
Ze všech surovin vypracujeme těsto a necháme je v chladu odpočinout. Z těsta tvoříme kuličky, u každé promáčkneme střed, vyrovnáme je na plech a upečeme. Po vychladnutí plníme cukroví krémem...
vícePilaf ze skopové plece se sýrem
Do kastrolu vlijeme olej, přidáme propláchnutou rýži a osmahneme ji, Osolíme, přidáme oloupanou, nasekanou cibuli a zalijeme vodou tak, aby sahala asi 2cm nad rýži. Pod pokličkou dusíme rýži...
víceKapr v sardelové marinádě
Omyté porce kapra osušíme, osolíme, poprášíme hladkou moukou a zvolna opečeme po obou stranách na části oleje. Porce vyjmeme a vykostíme. Na zbylém oleji osmahneme oloupanou, nadrobno...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele