- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hruba
hruba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1021x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hruba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1021Škubánky z jahod
Jahody namačkáme s cukrem a strouhankou z dětských piškotů. Vzniklou hmotu uhladíme v porcelánové míse a lžící vykrajujeme škubánky, které klademe na talířek. Smetanu ušleháme, přidáme...
víceSmažené mašličky
Do prosáté mouky uděláme důlek, vyklepneme vejce, osolíme a vypracujeme nudlové těsto. Vyválíme kulaté placky a rádýlkem krájíme širší nudličky. Uvážeme je do tvaru mašliček a smažíme v...
víceKrkonošská pomazánka
Tvaroh rozšleháme s máslem a přidáme prolisovaný sýr, jemně nakrájenou cibuli, sůl a pepř. Vše dobře promícháme. Podle potřeby a hustoty tvarohu přilijeme do pomazánky trochu mléka.
víceKapiový krém
Máslo vyšleháme, přidáme prolisovaný tvaroh a osolíme. Zředíme mlékem na krémovou konzistenci, přidáme na malé kousky nakrájenou kapii, jemně nasekanou cibuli a mletou papriku.
víceSmetanová majonéza
Do hrnku dáme mouku a zvolna přiléváme smetanu, aby se netvořily žmolky. Osolíme, opepříme, přidáme žloutek, máslo a hrnek postavíme do vodní lázně. Mícháme tak dlouho, až začne majonéza...
víceSýrová studená omáčka
Ve vodní lázni uvaříme krém ze smetany, škrobové moučky a žloutků. Osolíme a přidáme citronovou šťávu. Před podáváním smícháme s nastrouhaným sýrem a sekanou pažitkou. Podáváme k rybám,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele