- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hruba
hruba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1021x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hruba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1021Bagetky Ficelle
V míse smícháme hladkou mouku se lžičkou soli a 360 ml vlažné vody. Vypracujeme hladké těsto, které na pracovní desce hněteme ještě 10 minut. Těsto rozdělíme na 4 díly a každý vyválíme na...
víceUzenina s těstovinami
Na sádle osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou klobásu, plátky žampionů a nasekanou pažitku. Podle chuti osolíme, opepříme a přidáme kečup. Podáváme s vařenými...
víceHusí játra s jablky
Očištěná a omytá husí játra nakrájíme na plátky silné asi 4mm. Osolíme je, opepříme a lehce obalíme v hladké mouce. V pánvi na kousku rozpáleného másla zprudka opečeme připravená játra....
víceNoky z telecího masa
Maso omyjeme, rozkrájíme na menší kousky a dvakrát je umeleme, aby bylo jemnější. Osolíme a smícháme s 1 vejcem a 1 žloutkem a přidáme jemně nasekanou petrželovou nať. Propracujeme a necháme...
víceKřenové hovězí maso
Oloupaný celer a mrkev nakrájíme na kostky, omytý pórek nakrájíme na kolečka. Vývar uvedeme do varu, přidáme připravenou zeleninu, hřebíček, bobkový list a přilijeme víno. Nakonec vložíme...
víceRybízová omáčka
Rybíz omyjeme, prolisujeme a s cukrem vymícháme dohladka. Omáčku používáme při přípravě dezertů nebo zrmzlinových pohárů.
víceCitronové keksy
Hladkou mouku smícháme s rozdrobeným máslem. Přidáme cukr, ve vlažném mléce rozdrobené droždí, žloutek, citronovou kůru a šťávu. Vše dobře zapracujeme. Na pracovní desce těsto rozválíme na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele