- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hruba
hruba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1021x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hruba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1021Fazole v citronové omáčce
Den předem namočené fazole uvaříme, přidáme oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli, jeden nasekaný stroužek česneku, rajčatový protlak, pepř, vaříme tak dlouho, až bude vše měkké. Zbylý...
víceObložené závitky z hovězího masa
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a opepříme. Potom maso potřeme česnekem utřeným se solí, zabalíme a upevníme párátkem nebo nití. Závitky opečeme na oleji, podlijeme a dusíme doměkka...
víceKaramelizovaná kuřecí stehna
Omytá a osušená kuřecí stehna potřeme solí a pepřem. Opekáme je v rozpáleném oleji v pánvi za občasného obracení asi 12 minut. Šalotku oloupeme a překrojíme na poloviny. Omyté cukety...
vícePikantní smažený sýr
Rajčatový protlak opepříme a smícháme s vejci. 8 plátků goudy (asi 1cm silných) slabě posypeme moukou a po obou stranách potřeme připravenou směsí. Každý plátek obalíme ve strouhance, vložíme...
víceSledi s bylinkovým máslem
Očištěné a vykostěné sledě osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme asi 15 minut odležet. Potom sledě opečeme po obou stranách na oleji. Na hřbetní straně je nařízneme a do...
víceCandát s chřestem
Omyté porce candáta vložíme do menšího množství osolené vařící vody a povaříme asi 10 minut. Měkké maso vyjmeme a odstraníme kůži. Porce urovnáme do mísy z varného skla, obložíme je kousky...
víceCandát s ovčím sýrem
Candáta očistíme a rozkrojíme na poloviny. Páteř vykrojíme a maso nakrájíme na porce. Osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet 5 minut. Porce obalíme v mouce,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele