- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hruba
hruba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1021x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hruba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1021Volská oka na kopřivách
Mladé jarní kopřivy spaříme a scedíme. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme kopřivy, když začnou probublávat, opatrně na ně rozklepneme vejce. Přiklopíme pokličkou a necháme ztuhnout bílky.
víceZákladní těsto na páj
Hladkou mouku se špetkou soli smícháme v míse s máslem na drobenku. Vmícháme žloutek, trochu vody a vypracujeme tužší těsto. Těsto zabalíme do potravinářské fólie a necháme 2 hodiny...
víceGrilované vepřové řízky se sýrem
Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme, po obou stranách osolíme, opepříme, potřeme olejem. Maso necháme chvíli odležet. Řízky vložíme na gril a opékáme asi 5 minut po každé straně. Potom...
víceKuřecí salát s hráškem a rýží
Rýži uvaříme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Hrášek podusíme v troše vody, vařené kuřecí maso a zeleninu nakrájíme na kostičky. Dušený hrášek promícháme s masem a zeleninou,...
víceTykve na bylinkách
Omyté, mladé tykve oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka a osolíme. Necháme chvíli proležet. Okapané a osušené tykve osmažíme na másle. Obrátíme je a občas potřeseme pánví, aby se nepřichytily...
víceBrambory pečené se sýrem
Brambory omyjeme a upečeme v troubě. Překrojíme je na poloviny, pomažeme česnekem utřeným se solí a pepřem a navrch každé půlky dáme plátek sýru. Brambory narovnáme na zapékací misku, navrch...
vícePošírovaný halibut se špenátem
Z očištěné zeleniny, vína, 2 plátků citronu, koření a vody připravíme rybí várku. Vložíme do ní očištěné a omyté porce halibuta a pošírujeme asi 4 minuty. Omytý čerstvý špenát podusíme chvíli...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele