- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hruba
hruba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1021x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hruba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1021Dýňové zelí s rajčaty
Dýni oloupeme, rozkrojíme a zbavíme semen. Nakrájíme ji na nudličky, vložíme do mísy, osolíme a necháme asi 30 minut odpočinout. Z mouky, tuku, jemně nakrájené cibule a nasekané petrželky...
víceAnglický špenát
Mladé listy špenátu přebereme, omyjeme a v osolené vodě je uvaříme doměkka. Ocedíme a necháme okapat. Na hotový špenát umeleme trochu pepře a na každou porci položíme 20g másla.
víceSýrová omeleta
V misce rozšleháme na 1 porci vždy 2 vejce se solí. Vlijeme je na rozehřáté máslo a pečeme omeletu. Vidličkou ji promícháme od středu, opaprikujeme a necháme ztuhnout. Zvlášť si v hrnku...
víceTelecí s kopřivovou nádivkou
Do omytého a osušeného telecího masa nakrojíme kapsu, maso osolíme a opepříme. Žemle nakrájíme na kostičky a namočíme do vajec rozšlehaných s trochou mléka. Přidáme čerstvé nasekané kopřivy,...
víceRychlý borůvkový kompot
Cukr s vodou uvedeme do varu. Borůvky propláchneme pod tekoucí vodou, vhodíme do vařícího roztoku a necháme přejít varem. Odstavíme z ohně. Kompot necháme pod pokličkou vychladnout.
víceKřupavé preclíky
Z mouky, marcipánu, 50 g cukru, vejce, másla a citronové kůry vypracujeme těsto. Zabalíme je do fólie a necháme asi 30 minut chladit. Z těsta vyválíme plát silný 1/2 cm a formičkou...
víceVepřová panenka s kiwi a sýrem
V pánvi rozehřejeme máslo a necháme na něm zesklovatět oloupanou, nasekanou šalotku. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky silné 3 cm. Osolíme, opepříme a přidáme k šalotce. Opékáme je z...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele