- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hruba
hruba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1021x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hruba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 77Smažené filé ze světlé tresky
Omyté a osušené filety z čerstvé tresky osolíme, postupně obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. V pánvi rozehřejeme olej, vložíme obalené filé a smažíme po obou...
víceJahodový salát s mandlemi
Omyté jahody nakrájíme na kousky a vsypeme do mísy. Posypeme je cukrem a necháme asi 1 hodinu odležet v chladničce. Před podáváním jahody rozdělíme do mističek a posypeme plátky mandlí.
víceMaková náplň
Mletý mák nasypeme do vařícího mléka. Za občasného promíchání zvolna vaříme. Když mák nabobtná, přidáme cukr, strouhanou kůru z omytého citronu a skořici. Vše krátce povaříme a za občasného...
víceBrambory s petrželkou
Omyté brambory uvaříme ve slupce doměkka, oloupeme je a rozpůlíme. Omytou a osušenou petrželku najemno nasekáme. Rozehřejeme máslo, přidáme do něj polovinu petrželky a vsypeme horké brambory...
víceKvěták smažený ve strouhané housce
Květák uvaříme do poloměkka v osolené vodě. Rozebereme jej na růžičky, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Květák usmažíme na oleji.
víceSmetanová rýže s jahodami
Mléko přivedeme k varu, přidáme sůl a propláchnutou, spařenou rýži. Na mírném ohni uvaříme doměkka. Měkkou rýži promícháme se 2 lžícemi smetany a 4 lžícemi cukru. Necháme vychladnout. Do...
víceHlávkový salát s jogurtem
Salát zbavíme ovadlých listů, omyjeme a natrháme na kousky. Omytý kopr jemně nasekáme. Z vody, octa a soli připravíme nálev. Salát do něj ponoříme, po chvíli vyjmeme a na talířku jej...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele