- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- repa
repa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1052x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro repa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1052Zapečené ančovičky
Cibuli nakrájíme na kolečka a na rozpáleném oleji necháme zpěnit. Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké nudličky. Polovinu jich nasypeme na cibuli a poklademe ančovičkami. V jogurtu...
víceZapečené fíky s medem, citrusovou šťávou a rozmarýnem
Troubu předehřejeme na 120C. Lístky rozmarýnu otrháme a nasekáme najemno. Fíky odkrojíme od stopky, vložíme do zapékací mísy a přidáme vyškrábnutý vanilkový lusk, kousky másla, med, šťávu z...
víceZapečené kořeněné ústřice plněné pórkem
Ústřice vyjmeme z lastur a necháme vychladit v lednici. Prázdné lastury důkladně omyjeme, rozložíme na ohnivzdorné talíře na vrstvu mořské soli. V kastrolu rozehřejeme máslo a osmahneme na...
víceZapečené kuřecí stehna s houbami
Kuřecí stehna nejprve v kloubu rozřízneme na dvě části, ochutíme solí a pepřem. V kastrůlku vhodném k zapékání rozpálíme tuk a maso nejprve kůží dolů zprudka osmahneme. Jakmile kůže zezlátne,...
víceZapečené palačinky s tvarohovou nádivkou
Do hrnce nasypeme mouku smíchanou se solí a nastrouhanou citronovou kůrou. Zalijeme v mléce rozmíchaným vejcem a umícháme řídké těsto. Pánev vymažeme rozpuštěným máslem, po lžícíh naléváme...
víceZapečené pikantní fazole
Troubu předehřejeme na 200C. Na pánvi rozpálíme olej a orestujeme na něm na plátky nakrájenu cibuli a česnek. Poté přidáme růžičky brokolice a na proužky nakrájenou papričku. Krátce...
víceZapečené sušené houby s černým kořenem
Houby předem namočíme do vody. Černý kořen očistíme, pokrájíme na přibližně čtyřcentimetrové kousky. Vložíme je do hrnce, přidáme trochu vody, citronovou šťávu, houby a podusíme do měkka....
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele